Комплект за рисуване

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Търсите идеалния подарък за рожден ден на момиче или момче? Може би искате да направите забавен и полезен подарък за дете, поднесен по красив начин? Тогава нашите комплекти за рисуване за деца са точно за вас.

Идеи за подарък за момиче и момче:

Тук можете да намерите книжки, комбинирани според предпочитанията на детето, опаковани в чудесна, цветна и вдъхновяваща кутия.
За да помогнете на детето си да научи буквите и да развие уменията си за писане, покажете му нашата Азбука - Скрити картинки за оцветяване, заедно с други забавни книжки за водно рисуване.

Ако детето ви обича да рисува с вода, изненадайте го с нашия творчески комплект за рисуване с водни бои.
Дръжте децата заети с нашите подаръчни комплекти за рисуване, за да разкриват и оцветяват - букви, селскостопански животни и динозаври. Гледайте как детето ви кара тези сладки рисунки да оживеят, използвайки любимите си цветове.

Ако искате вашето дете да прекара много часове в забавление и учене, опитайте нашия голям детски комплект за рисуване с 6 книги, пълни със селскостопански животни, морски животни, животни в зоопарка, динозаври, коли, камиони, пожарни коли и много други. И да не забравим азбуката!

Поднасянето на подарък в красива и изискана опаковка не е за подценяване. Всеки подарък за рожден ден на момиче или момче е опакован в красива, цветна кутия, с приказни рисунки. Независимо от повода, тя ще накара детето да се почувства празнично и ще му подскаже, че вътре го очаква вълшебно забавление. Погледнете лицето му, когато му го давате и когато го отваряте заедно. Ще се чуди с коя книга да започне.

Опитайте нашите комплекти за рисуване с книги за деца, за да зарадвате тях и себе си - Честит рожден ден дете!