• Книжка за оцветяване с вода - Космос

Книжка за оцветяване с вода - Космос

  • Модел Космос
  • Наличност В наличност
  • Age range: 2-7 years
  • Pages: 16
  • 4,90лв

Всички деца мечтаят да полетят в Космоса! Да открият нови планети, да разгледат отблизо звездите, да срещнат извънземно може би… И могат да го направят с новата ни книжка за оцветяване с вода с цветен фон, който е още по-привлекателен.

Книжка за рисуване за малки деца и… мечти. Това не е просто книжка за оцветяване. Това е възможност да оставите въображението на детето да отлети чак до края на Вселената.  В приключението то ще носи скафандър, когато излиза от кораба. Ще му помагат неговите добри приятели – куче и коте астронавти. И ако искате да научите какви са имената им, попитайте детето, то със сигурност ги знае!

Книжки за рисуване за деца. Щом разтворите книжката, ще забележите, че всяка картинка е съставена от полета, чийто фон е от точки в различен цвят. Именно тези точки ще създадат цветно петно, което ще очертае облика на планетите и героите.

За да подобрите фината моторика на детето, покажете му как да прокарва четката само в рамките на едно поле. След като едното е готово, нека измие четката и премине към следващото. Така водата и цветовете няма да се преливат от едно поле в друго и картинката ще изглежда красива и правилна.

Оцветяването на картинките в книжката става само с обикновена вода. Така и дрешките, и работното място на детето ще останат чисти, докато се забавлява.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.